Är det någon som har sett mina leverantörer? - blog post image

Är det någon som har sett mina leverantörer? 

Är det någon som har sett mina leverantörer?
 
Vi köper och/eller hyr tågbiljetter, flygbiljetter, hotellrum, pensioner, datorer, mobiltelefoner, försäkringar, datorutrustning, skrivare, måltider, datorprogram, iPads, hyrbilar, bensin, taxiresor, papper, kontorslokaler, stolar, bord mm.

Jag ser dock aldrig till mina leverantörer. Har de kanske inte tid med mig? Eller de kanske har glömt bort mig?

Att tror att leverantörerna ska nå mig med spam-liknande mail eller på sociala medier är helt utsiktslös. Jag har helt enkelt inte tid att ta del av all den informationen eller möjlighet att sortera ut vad som möjligen kan vara intressant för mig.

Att hänvisa mig till en webbplats är nästa lika utsiktslöst. De flesta webbplatser är som jättelika fysiska butiker, utan struktur och utan personal som hjälper till.

Det här betyder att jag själv tar initiativ till nästa alla våra inköp, utan att ha någon som helst kunskap om vad som skiljer olika leverantörer åt. Jag frågar mig om digitala medier verkligen inte kan skapa mer nytta för både köpare och säljare, än vad de gör?

Vi på The Digital Cirqus har därför utvecklat ett koncept vi kallar smarta appar, som innebär att.

-Man kan skräddarsy en app eller en webbplats för varje kund helt baserat på deras behov.
-Vem som helst inom, sälj, marknad eller informationsavdelningen, kan redigera innehållet.
-Det säljande företaget kan följa vad varje kund eller prospekt gör med sin app/webbplats i realtid. (Kan ni tänka er en starkare köpsignal än när någon börjar läsa om era tjänster eller produkter?)

Med smarta appar kan man skapa en verklig digital dialog med kunder och prospekts.

 

Kommentarer

Lämna en kommentar

Trackback Link
http://www.tdcirqus.com/BlogRetrieve.aspx?BlogID=16174&PostID=781744&A=Trackback
Trackbacks
Inlägget har ingen trackback.
------------------------